Bölümden Haberler

Kariyer Günleri etkinliğinde öğretim üyemiz Özel Arı Okulları öğrencilerine bölümümüzü ve Endüstri Mühendisliğini tanıttı.

05/12/2018

Photo of Arı Okulları students and Nureddin KırkavakAnkara’nın en köklü okullarından biri olan Özel Arı Okullarından 102 öğrenci ve 5 öğretmen, Kariyer Günleri kapsamında üniversitemizin konuğu oldu. Dr. Öğr. Üyesi Nureddin Kırkavak bölümümüz ve Endüstri Mühendisliği ile ilgili tanıtım sunumunun ardından üniversite adayı öğrencilerin merak ettiği çeşitli soruları cevaplandırdı.

Mezunumuz Kültürel ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kişisel Gelişim Günü" etkinliğinde konuşmacıydı.

04/12/2018

Photo 1 of Personal Development Day
Photo 2 of Personal Development Day
Photo 3 of Personal Development Day

Üniversitemizin Kültürel ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kişisel Gelişim Günü" etkinliği 4 Aralık 2018 tarihinde Merkez Kampüste gerçekleştirildi. Gün boyu süren etkinlik kapsamında, davetli konuklar Konferans Salonunda kişisel gelişim ile ilgili eğitim verdiler. 2002 yılı mezunlarımızdan Sezin Çağlayan da etkinlik kapsamında "Tanınma Sanatı" başlıklı networking eğitimi verdi. Tüm konuşmacılara Bölümümüze ve Üniversitemize verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Öğretim üyemiz Sakarya Üniversitesinde düzenlenen 2. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresine bildiriyle katıldı.

23/11/2018

ULK2018 attendee photo

Dr. Öğr. Üyesi Benhür Satır, 22-23 Kasım 2018 tarihlerinde Sakarya Üniversitesinde düzenlenen 2. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresinde "Loading and Routing Optimization System for a Local Market Chain" başlıklı bildiriyi sundu.

Brunch ve Mezunlar Buluşması 2018'de mezunlarımızla bir araya geldik.

07/10/2018

Brunch 2018 with alumni photo 2
2018 alumni meeting photo 1
2018 alumni meeting photo 2

7 Ekim 2018 Pazar günü saat 13:00'de başlayan Mezunlar Buluşmasından önce saat 10:00-12:00 arasındaki brunch etkinliğimizde mezun öğrencilerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Eski dostlukların ve anıların tazelendiği etkinliklerde, 5., 10. ve 15. yılını tamamlayan mezunlarımıza madalya verildi.

Adres: