Bölümden Haberler

IE 407 Systems' Analysis dersi sunumları finallerden sonra yapıldı.

14/01/2020

Senior design presentation photo

Bölümümüzün müfredatında yer alan ve öğretim yılında iki dönem boyunca devam eden Sistem Analizi, Tasarımı ve Uygulaması dersleri kapsamında, bitirme durumundaki son sınıf öğrencilerimizin gruplar halinde Ankara'da bulunan Başkent Organize Sanayi Bölgesindeki (Başkent OSB) çeşitli sektörlerden firmalarda yaptıkları bitirme projelerinin ilk aşaması olan IE 407 Sistem Analizi dersi sunumları final sınavlarını takiben yapıldı. Proje sunumlarını başarıyla tamamlayan gruplarımızı kutluyoruz.

Türkiye’nin ilk Model Fabrikası olan Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi öğrencilerimize yeni ufuklar açıyor.

20/11/2019

Serdar Plastik field trip 1
Serdar Plastik field trip 2
Serdar Plastik field trip 3

Endüstri Mühendisliği Topluluğumuz Serdar Plastik ve Türkiye’nin ilk Model Fabrikası olan Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’ne 14 Kasım 2019 tarihinde bir teknik gezi düzenledi. Serdar Plastik Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi (Sincan OSB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serdar Tütek ile 2019 mezunlarımızdan Mert Özkılıç geziye katılan öğrencilerimizi ve Doç. Dr. M. Alp Ertem’i ağırladı. Model Fabrika Yöneticisi Ufuk Kaya da Model Fabrika bünyesinde verilen uygulamalı eğitimler hakkında bilgi verdi. Düzenlenen teknik gezi her iki taraf için de verimli geçti.

Öğretim üyemiz Seattle, Washington'da düzenlenen INFORMS Annual Meeting'de araştırmasını sundu.

05/11/2019

INFORMS attendee photo

Dr. Öğretim Üyesi Benhür Satır, 20-23 Ekim 2019 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletlerinin Washington eyaletindeki Seattle şehrinde düzenlenen INFORMS Annual Meeting'de araştırmasını sundu. Her sene sonbaharda düzenlenen ve Yöneylem Araştırması ve Analitik konferanslarının en büyüğü olan INFORMS Annual Meeting'e 5.000'in üzerinde katılımcı iştirak etmektedir.

Endüstri Mühendisliği Topluluğunun geleneksel kahvaltısında buluştuk.

19/10/2019

Brunch 2018 with alumni photo 2
2018 alumni meeting photo 1
2018 alumni meeting photo 2

Endüstri Mühendisliği Topluluğunun 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 10:30'da başlayan geleneksel brunch etkinliğinde öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya geldik.

Adres: